شهابسنگ
روزانه هزاران تُن شهاب از آسمان با سرعتی معدل پنجاه کیلومتر در ثانیه به طرف زمین سرازیر می شود که اگر جوّ زمین وجود نمی داشت، زمین و کلیه موجودات ساکن در آن به یکباره نابود می شدند. دانشمندان می گویند هر شهابی به قدرت یک بمب اتمی می تواند در زمین تخریب کند.
شهاب سنگ ها در فرآن و کلام امام علی (ع)
چنان که یکی از آنها به نام «هویا» که قبلاً به زمین اصابت کرده ، شش تن و شهابی دیگر سی و هفت تن وزن داشته است البته از وزن بسیاری از این شهاب ها در مسیر راه کاسته می گردد و جوّ زمین همانند سپری در برابر این غول های آسمانی مقاومت می کند و مانع برخورد آنها با زمین می شود.( زمین دارای قشری از گاز به ضخامت هشتصد کیلومتر است که کره ی ما را از صدمه ی میلیون ها شهاب که با سرعت پنجاه کیلومتر در ثانیه به سوی آن سرازیر می شوند، حفظ می کند.) قرآن درباره ی سپر زمین (جوّ) یعنی چیزی که همچون زرهی محکم جلوی برخورد این سنگ های عظیم الجثه را با زمین می گیرد، چنین می فرماید: وَ جَعَلنَا السَّماءَ سَقفاً مَحفُوظاً... . و ما آسمان را سقفی محفوظ قرار دادیم ... .(انبیاء/32) همچنین در مورد اصابت شهاب ها به زمین می فرماید: یُرسَلُ عَلَیکُما شُواظٌ مِن نارٍ وَ نُحاسٌ فَلا تَنتَصِرانِ. شعله های آتش توأم با مس بر شما فرو می بارد و آنگاه شما یاری نخواهید شد.(رحمن/35) کلمه ی «شواظ» جمع «شیظه» است و شیظه عبارت است از آهنی که درآتش گذاشته و تفتیده شده باشد. شهاب سنگها بر اثر سرعت بسیار زیادی که دارند( پنجاه کیلومتر در ثانیه ) در مسیر حرکت خود بر اثر فشار زیاد سرعت، شعله ور می شوند و عجیب آنکه وقتی دانشمندان این سنگهای آسمانی را پس از برخورد با زمین تجزیه نمودند، معلوم شد که در ترکیب آنها مس و آهن نیز به مقدار زیادی به کار رفته است لابد درباره ی لایه ی اُزُن مطالب زیادی شنیده اید و می دانید که شعاع های مرگباری دائماً از ماورای منظومه ی شمسی به سوی زمین روان است و موجودات زمین را تهدید می کند که اگر لایه ی اُزُن که خود بخشی از جو زمین است مانند سقفی محفوظ در برابر آن اشعه ی مرگبار عمل نکند، خسارات جبران ناپذیری متوجه اهل زمین می شود و آنچه امروز سبب نگرانی دانشمندان جهان شده، نازک شدن این سقف (لایه ی اُزُن) بر اثر گازهای زیان بخشی است که از ماشین ها و کارخانه ها و وسایل دودزا به هوا متصاعد می شود.
آری، این آیه نیز معجزه ای دیگر از معجزات علمی قرآن است که دانشمندان تازه به عظمت آن پی برده اند. سنگهای فضایی در کلام امام علی (ع) حضرت علی (ع) در پاسخ شخصی به نام «ابن کوّاء» که پرسیده بود «یا علی، این خطوطی که در آسمان به چشم می خورد و به راه و جاده شباهت دارد، چیست؟» فرمود: «این کهکشان است و کهکشان کلیه ی ابواب آسمان است و از همان جا بود که خداوند بر قوم لوط سنگ بارید. این بیان صریح حضرت علی (ع) اشاره ی کامل به نزول سنگ های فضایی و شهاب سنگ ها دارد که به وسیله ی آن بر سر گناهکاران ریخته شده است .
نظرات شما عزیزان:
دسته بندی : علمی آموزشی
موضوعات
- پایه اول (هفتم)
- دوم راهنمایی
- ماده و تغییرات آن
- انرژی، زندگی
- زمین زیستگاه ما
- دنیای زنده
- سوم راهنمایی
- ماده و تغییرات آن
- انرژی، زندگی
- زمین زیستگاه ما
- دنیای زنده
- نمونه سوال
- دوم راهنمایی
- سوم راهنمایی
- دانستنیهای علمی مرتبط
- سوم راهنمایی
- دوم راهنمایی
- آموزش آنلاین
- دوم راهنمایی
- سوم راهنمایی
- قرآن و علوم تجربی
- آزمایشگاه
- معرفی سایت و کتاب
- ارتباط با اولیاء
لینکستان
- جملات زیبا
- مطالب علمی ودانلودبازی وبرنامه
- از بی نهایت لذت ببر...
- سرزمین لاله ها
- هر چیزی که بخوای (حتمابیا)
- آموزش مجازی دروس متوسطه(راهنمایی)
- وبلاگ آقای قیصری
- بیت الاحزان مکتب الزهراء
- ایجاد فروشگاه اینترنتی
- ارزانسرای اینترنتی
- کسب درآمد از اینترنت
- ساعت رومیزی ایینه ای
- رقص نور لیزری موزیک
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
وبلاگ تخصصی
علوم تجربی و آدرس
m.alipoor.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.